OPW vrijdag 24 april 2015

Amice, Amica,

Binnenkort is het zover: de Oostelijke Pleitwedstrijden! Op vrijdag 24 april a.s. zullen zes pleiters, waaronder maar liefst drie Twentse pleiters (!),  in de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem tegen elkaar strijden om de titel ‘Beste pleiter van het Oosten’!

 Namens onze balie zullen mr. K. Moed, mr. H.L.P. Fauser en mr. N.D.L. Bennink een gooi doen naar deze felbegeerde titel. Het belooft een spannende wedstrijd te worden! De pleiters zullen aan de hand van drie casussen de degens kruisen en een deskundige jury zal uiteindelijk beoordelen wie met de titel en de wisselbeker naar huis gaat. Mocht je deze dag niet gaan pleiten, dan nodigt de commissie OPW 2015 je hierbij uit om deze middag aanwezig te zijn om de pleiters aan te moedigen. Dat is niet alleen leerzaam en leuk, maar het volledig bijwonen van deze middag is ook één van de plaatselijke opleidingsverplichtingen.

Voor de volledigheid tref je bijgaand het programma aan:

flyer OPW