Donderdag 29 oktober 2015 JB lezing: The Happy Lawyer

De lezingencommissie nodigt jullie van harte uit voor haar volgende lezing/workshop; The Happy Lawyer!

De advocatuur is een fantastisch vak! Niet voor niks heb je dit beroep gekozen. Toch zijn er binnen de Jonge Balie ook geluiden van advocaat-stagiaires die naarmate hun stagetijd vordert, minder enthousiast zijn (geworden). Lange dagen, weinig vrije tijd, verwachtingen van kantoor, en veeleisende cliënten… Er wordt nogal wat van je verwacht! Wat maakt mensen gelukkig op hun werk? Wat kun jij doen om meer plezier in je werk te ervaren?
Lenet Leusink zal een lezing/workshop houden met als titel “The Happy Lawyer”. Deelnemers kunnen (vertrouwelijk) bijgevoegd intakeformulier invullen en uiterlijk 24 oktober a.s. sturen naar lenet.leusink@groeinu.com, zodat tijdens de lezing zoveel mogelijk wordt ingespeeld op jullie ervaringen. Je krijgt tijdens de lezing informatie, praktische tips en handvatten, om te zien of en waar jij in je werk invloed kan uitoefenen om de advocatuur (weer) een fantastisch vak te gaan vinden!
Neem je visitekaartje/business card mee. Tijdens de workshop worden de kaartjes verzameld van degenen die willen meedingen naar het winnen van een gratis strategie sessie met Lenet Leusink, ter waarde van 197,- EURO! De loting vindt plaats tijdens de workshop; de strategie sessie vindt telefonisch plaats op een later tijdstip.
Lenet Leusink is mede oprichter van GroeiNU!, een door de NOVA erkend opleidingsinstituut voor advocaten en notarissen. Zij is bijna 15 jaar advocaat geweest bij Baker&McKenzie, waarvan de laatste jaren als partner. Al tijdens haar werk als advocaat hield zij zich veel bezig met het opleiden en begeleiden van (jonge) advocaten. Nu werkt zij als trainer en coach bij GroeiNU! De workshops, VIP dagen en Mindfulnesstrainingen van GroeiNU! zijn uniek binnen de advocatuur. In het voorjaar staat een groot Happy Lawyer Event op de agenda.
Lenet Leusink traint en coacht zowel advocaat-stagiaires, medewerkers als partners. Door haar jarenlange ervaring in de advocatuur sluit zij naadloos aan bij de belevingswereld van advocaten.

Meld je aan via: profijt@danielshuisman.nl

happy lawyer poster Intakeformulier The Happy Lawyer workshop (2)