Terugblik op het introdiner + borrel voor de nieuwe commissies: een veelbelovend programma voor het verenigingsjaar 2017!

Op donderdag 16 februari 2017 vond de 1e editie van het introdiner + borrel voor de nieuwe commissies van de Twentsche Jonge Balie plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de leden  van de verschillende commissies kennis met elkaar gemaakt en kunnen brainstormen over de activiteiten en agenda van de Twentsche Jonge Balie. Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde avond en is blij met zoveel actieve leden die zich voor de balie willen inzetten. Het programma voor dit verenigingsjaar is weer veelbelovend!

Houd de website in de gaten, want de eerste activiteiten worden op korte termijn bekend gemaakt….!

Cheers!
Het bestuur en de commissies van de Twentsche Jonge Balie

Introdiner