Nieuw voor jonge arbeidsrechtadvocaten: VJAA Lokaal

De Vereniging Jonge Arbeidsrechtadvocaten (VJAA) is er voor arbeidsrechtadvocaten uit heel Nederland met maximaal zeven jaar ervaring in het arbeidsrecht. Jaarlijks kunnen de leden deelnemen aan lezingen en de themamiddag over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen en napraten en netwerken met collega’s uit hetzelfde vakgebied. Vanaf 2017 breidt de VJAA haar activiteiten uit met het nieuwe initiatief VJAA Lokaal. In verschillende arrondissementen worden VJAA-Lokaalgroepen opgezet die (twee)maandelijks bijeenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten kan worden gesproken over jurisprudentie, literatuur, maar ook over ervaringen, vragen en dilemma’s uit de eigen praktijk (intervisie).

Heb je behoefte aan meer inhoudelijk en sociaal contact met jonge confrères en collega’s in het arbeidsrecht, buiten kantoor en de Twentsche Jonge Balie, maar wel dicht bij huis? Dan kun je je aanmelden als aanjager of deelnemer binnen jouw arrondissement via: info@vjaa.nl.

Meer informatie over de VJAA en VJAA Lokaal is te vinden op de website: www.vjaa.nl.
Lid worden van VJAA kan via de volgende link: http://vjaa.nl/word-lid/.


Karijn Gerritsen
Portefeuillehouder opleidingen