Deken Paul Manning geridderd bij afscheid

De jaarvergadering van de Orde Overijssel was dit jaar extra bijzonder. De vergadering op dinsdag 28 maart jl. in Deventer werd tijdens de traditionele dekenrede onderbroken door niemand minder dan de Commissaris van de Koning, Ank Bijleveld. Advocaat Paul Manning werd door haar benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving de onderscheiding bij zijn afscheid als Deken van de Orde van advocaten in het arrondissement Overijssel. Hij bekleedde die functie sinds 2010, eerst bij het arrondissement Zwolle-Lelystad en na de herindeling bij het arrondissement Overijssel. Paul Manning werd onder andere geroemd om zijn inspanningen toen de sluiting van de rechtbank in Almelo dreigde bij de herindeling van de rechtspraak.

De Twentsche Jonge Balie feliciteert Paul Manning met zijn benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Als opvolgend deken werd advocaat Carl Luttikhuis benoemd. Natuurlijk ook onze felicitaties aan hem!

Het bestuur van de Twentsche Jonge Balie
.
.
Zie:

Deken Paul Manning is dinsdagmiddag bij zijn afscheid benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Zie ook:
http://www.destentor.nl/zwolle/deken-paul-manning-geridderd-bij-afscheid~a4066856/