Terugblik op het Lustrumgala en SAVE THE DATE voor de NTAB Golfclinic + aansluitend diner & Iets Minder Jonge Balie Borrel

Amice, Amica,

Tijdens het geweldige (tropische) lustrumgala van vorig jaar op 3 juni 2016 (ter ere van alweer het 45-jarig bestaan van de Twentsche Jonge Balie!), wisten de huidige leden én oud-leden van de Twentsche Jonge Balie er een spetterend feest met elkaar van te maken. In black tie over de rode loper, zomerse temperaturen, een cocktailbar, culinair entertainment, een cabaretier, volkszanger én een fantastische dj/zangeres/saxofonist stonden garant voor succes! Vanwege de enorme gezelligheid werd die avond ook de ‘iets minder Jonge Balie’ borrel geboren.

Tijdens de ‘iets minder Jonge Balie’ borrel zijn niet alleen de huidige leden van de Twentsche Jonge Balie uitgenodigd, maar zijn ook alle oud-leden van harte welkom! Hiermee wil de Twentsche Jonge Balie een sterke verbinding leggen tussen de advocaten in dit arrondissement.

Op donderdag 22 juni a.s. wordt wederom een editie van de ‘iets minder Jonge Balie borrel’ georganiseerd. In de middag vindt de NTAB Golfclinic plaats, met aansluitend een diner en borrel.  Houdt deze datum dus alvast vrij in jullie agenda en SAVE THE DATE!

De officiële uitnodiging vind je hier!

Wil je in de tussentijd terugblikken op gala? Klik dan hier én hier!

Met vriendelijke groet,
mede namens de sport- en borrelcommissie,
.
.
het bestuur van de Twentsche Jonge Balie