De lokale opleidingsvereisten zijn gewijzigd! (voor advocaat-stagiaires beëdigd na 1 januari 2018)

Amice, Amica,

Bij besluit van 20 februari 2018 heeft de Raad van Orde van het arrondissement Overijssel het beleid ten aanzien van de lokale opleidingsverplichtingen dan ook aangepast. Arrondissementsbreed geldt nu voor alle advocaat-stagiaires hetzelfde opleidingsbeleid. Het nieuwe beleid geldt voor advocaat-stagiaires die zijn beëdigd na 1 januari 2018.

Het gewijzigde beleid komt voort uit de wens van de Orde Overijssel  dat de Twentsche Jonge Balie en de Jonge Balie Zwolle elkaar op opleidingsgebied meer opzoeken. Daarvoor is er natuurlijk één beleid nodig dat geldt voor het gehele arrondissement. Dit komt de continuïteit en kwaliteit van de lokale opleidingsverplichtingen ten goede.

Meer informatie over het nieuwe beleid lees je hier: https://www.detwentschejongebalie.nl/lokale-opleidingsvereisten/
en hier!

Met vriendelijke groet,

Karijn Gerritsen
Portefeuillehouder opleidingen