Uitnodiging OPW 2018 + aansluitende borrel

Amice, Amica,

Binnenkort is het zover: de Oostelijke Pleitwedstrijden! Op woensdag 23 mei a.s. zullen vier pleiters, waaronder twee Twentse pleiters, in de rechtbank Overijssel, locatie Almelo tegen elkaar strijden om de titel ‘Beste pleiter van het Oosten’!

Namens onze balie zullen Bas de Rijk en Arjon Tieman een gooi doen naar deze felbegeerde titel. Het belooft een spannende wedstrijd te worden! De pleiters zullen aan de hand van een casus de degens kruisen en een deskundige jury zal uiteindelijk beoordelen wie met de titel en wisselbeker naar huis gaat. Mocht je deze dag niet gaan pleiten, dan nodigt de pleitcommissie je hierbij uit om deze middag aanwezig te zijn om de pleiters aan te moedigen. Dat is niet alleen leerzaam en leuk, maar het volledig bijwonen van deze middag is ook één van de plaatselijke opleidingsverplichtingen. Bovendien zal na de prijsuitreiking een borrel plaatsvinden.

Voor het volledige programma verwijs ik je naar bijgaande uitnodiging.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
namens de pleitcommissie,

 

Karijn Gerritsen
Portefeuillehouder opleidingen