Uitnodiging voor het Filmgala op 9 november 2018

De datum is eindelijk bekend… 9 november 2018 zal er een spetterend evenement plaatsvinden!

Verschijn in tenue de ville, zet je zintuigen aan, geniet van de voorstelling en de gracieuze entourage van de prachtige Concordia theaterzaal. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Naast Twentsche Jonge Balieleden en wat minder Jonge Balieleden, zijn ook advocaten uit andere arrondissementen uit Nederland uitgenodigd.

Wat: Filmgala

Wie: (minder) jonge balieleden uit Twente en andere arrondissementen

Waar: Theater Concordia, Enschede

Wanneer: Vrijdag 9 november 2018

Tijdstip: Vanaf 19:30 uur

Dresscode: Tenue de ville

Aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-t-filmgala-50785942120

 

Het filmgala wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Twentse Balie, de Stichting Jonge Balie Nederland, Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders, Van Marle Grafische Bedrijven, Haafkes Nijkamp & van Gurp Advocaten en Damsté advocaten – notarissen