Presenteren voor professionals: Lezing Klaas Wiertsema

Afbeeldingsresultaat voor presenteren\

Nog een week en dan vind de lezing van Klaas Wiertsema plaats! Dat is een buitengewone kans om te leren om opvallend te presenteren en de aandacht van de toehoorders vast te houden. Niet onbelangrijk in de rechtszaal, onderhandelingen of bij cliëntgesprekken.

Deze vaardigheden worden je geleerd door niemand minder dan Klaas Wiertzema. Tijdens de lezing op donderdag 27 september leert hij u hoe u een presentatie kunt voorbereiden en geven, zodat u kunt opvallen als een opvallend goed presentator en zo het verschil kunt maken. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het trainen, coachen en opleiden van ambitieuze mensen om deze in staat te stellen nog meer uit zichzelf te halen. Klaas werkt internationaal als gedragsexpert en adviseur voor vooraanstaande bedrijven en instellingen in de industrie, gezondheidszorg, (financiële) dienstverlening en academische wereld. Ook is hij auteur van de reeks “Communicatie & Management”.

De lezing wordt gehouden bij KienhuisHoving advocaten – notarissen gevestigd te Enschede aan Pantheon 25 en is in samenwerking met de Stichting Twentse Balie georganiseerd.
De inloop is vanaf 15:00 uur. Het programma start om 15:15 uur en wordt afgesloten met een borrel die start om circa 19:30 uur. Voor eten wordt gezorgd.

Let op: er is slechts plaats voor 15 tot 20 actieve deelnemers. Meer deelnemers zijn natuurlijk welkom, maar kunnen niet deelnemen aan het interactieve deel van het programma. De eerste 15 tot 20 aanmeldingen mogen meedoen aan het interactieve gedeelte. Mocht je dit niet willen, geef dat dan even aan bij je aanmelding.

Aanmelden voor de lezing kan door z.s.m. een e-mail te sturen naar: secretaris@dtjb.n