Lezing woensdag 20 oktober 2021

Amice, Amica,

Zeker, het is een drukke baan en er komt veel bij kijken. Wie internationaal wetenschappelijk onderzoek naar het welzijn van advocaten induikt, leert dat advocaten 3,5 keer meer kans hebben op een depressie dan andere professionals. Daarnaast kent deze beroepsgroep een hoog burn-out- en uitvalspercentage, vooral onder jongere advocaten.

Hoe zorg je er nou voor dat jij die ontspannen, gezonde advocaat bent? Een advocaat die zijn werk met plezier uitoefent en een positieve invloed heeft op zijn/haar (werk)omgeving? We komen er samen achter tijdens deze workshop.

De workshop ‘De stressloze advocaat?’ wordt verzorgd door Mark Poolman van Fijn in je brein. Met het  bijwonen van deze workshop kun je één lokaal opleidingspunt behalen.
Aanmelden voor deze workshop kan bij ondergetekende uiterlijk tot 18 oktober via: holtrop@muldervangeel.nl.

De workshop begint om 15:00 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Een hapje en drankje is geregeld.
Locatie: De Broeierd, Hengelosestraat 725, in Enschede.