Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BBQ De Twentsche Jonge Balie – 23 juli 2021

dinsdag 13 juli 2021 | 17:30 - 23:00

Amici,

Hierbij de uitnodiging voor onze jaarlijkse zomer BBQ. Tijdens deze geheel verzorgde BBQ hopen wij samen met jullie allen dit jaar af te sluiten in goed gezelschap. Eten zal worden verzorgd door een heuse grillmaster en ook de drank (bier, wijn en fris) is op kosten van De Twentsche Jonge Balie.

Aanmelding BBQ
Gelieve u aan te melden bij onze secretaris via: k.fraterman@blankestijnadvocaten.nl. De deadline voor aanmelding is 21 juli 2021. Indien wij rekening moeten houden met voedselallergie en/of dieetwensen vernemen wij dat graag bij uw aanmelding. Mocht u onverhoopt na aanmelding niet meer kunnen deelnemen, meldt u dan af.

Statuten wijziging
Tijdens de BBQ zal tevens een algemene ledenvergadering plaatsvinden in verband met een voorgestelde statutenwijziging, zoals aangekondigd op 25 juni 2021. Het concept zal in de loop van volgende week worden afgerond en uiterlijk op 16 juli 2021 worden toegestuurd ter kennisname. Indien u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn op de vergadering attendeer ik u op het huidige artikel 15 lid 3 van de statuten: ‘Een lid kan een ander stemgerechtigd lid schriftelijk volmacht verlenen tot het uitbrengen van zijn stem met dien verstande dat een lid ten hoogste voor één (1) ander lid als gevolmachtigde kan optreden.’ Meer toelichting over de voorgestelde wijzigingen volgt volgende week.

Corona
Net als vorig jaar verwachten wij dat iedereen – conform de quote van onze premier Mark Rutte – zijn/haar gezonde verstand gebruikt en bij klachten thuisblijft. Deelname aan de BBQ komt geheel voor eigen rekening en risico en wij verwachten van onze leden dat zij zich aan de geldende RIVM-richtlijnen en landelijke maatregelen houden. Het evenement zal buiten plaatsvinden zodat een en ander zoveel als mogelijk ”corona-proof” is. Voor de op locatie geldende regels verwijzen wij jullie naar de website van de Twentse Bierbrouwerij.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
dinsdag 13 juli 2021
Tijd:
17:30 - 23:00

Locatie

Twentse Bierbrouwerij
Haaksbergerstraat 51
Hengelo,
Website:
https://www.twentsebierbrouwerijproeflokaal.nl/