Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Digitale borrel – wijnproeverij 5 maart 2021

vrijdag 5 maart 2021 | 18:00 - 20:30

Beste leden,

Op 5 maart openen wij weer het borrelseizoen van de Twentsche Jonge Balie! Wij horen jullie denken, een ‘digitale’ borrel kan toch niet tippen aan een ‘normale’ borrel zoals wij die kennen binnen de Twentsche Jonge Balie. Dit zal echter niet de zoveelste zoomsessie of teams sessie zijn zoals we die het afgelopen jaar al hebben moeten doorstaan met vergaderingen, cursussen en webinars. Nee, wij gaan ons uiterste best ervoor doen dat deze digitale borrel gevoelsmatig nauwelijks afwijkt van een fysieke borrel.

Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder een drankje. De Twentsche Jonge Balie heeft daarom een verrassing voor jullie in petto. Deze avond krijgen jullie de gelegenheid om jullie wijnkennis bij te spijkeren. Een sommelier zal jullie deze avond meenemen in de geuren en smaken van een aantal heerlijke wijnen. Na aanmelding voor de borrel worden de wijnen bij jou thuisbezorgd.

Aangezien we de afgelopen tijd verstoken zijn geweest van persoonlijk contact, nodigen wij jullie uit om je in duo’s aan te melden. Het wijnpakket is dan ook voor twee personen ingepakt. Uiteraard moet de borrel coronaproof verlopen, dus max 1 persoon uitnodigen om samen op kantoor of thuis in te loggen voor de digitale borrel. Mocht het nu echt niet mogelijk zijn om iemand uit te nodigen, bijvoorbeeld vanwege de reisafstand of gezondheid, dan kun je je ook alleen aanmelden. Gelieve dit dan aan te geven bij de borrelcommissie in de aanmelding.

Let op: vol = vol

Hoe kun je aanmelden?

Aanmelden kan via de volgende link: https://forms.gle/52Ck5TdcGo2Afir66

Gegevens

Datum:
vrijdag 5 maart 2021
Tijd:
18:00 - 20:30
Website:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8JL4cLSYdaxwS-V0GaAVnnqbZZ94ok42JS_JIZeRNb1H8ow/viewform