Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Donderdag 10 maart 2016 Jaarvergadering Orde van Advocaten Overijssel

donderdag 10 maart 2016 | 15:00 - 20:00

De vergadering vindt plaats in de Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 te Deventer.
Gastspreker is mr. J.H.M. (Joost) Hesseling, afdelingsvoorzitter bestuursrecht en projectleider KEI van de rechtbank Overijssel.

De schouwburg ligt tegenover het station en parkeergarage Leeuwenbrug. Gratis parkeren is mogelijk vanaf 14.45 uur op het parkeerterrein achter de hoge school Saxion, een paar minuten lopen naar de schouwburg (Berkelstraat Deventer).

Ontvangst vanaf 15:00 uur, waarna de vergadering om stipt 15:30 uur aanvangt.

Na de vergadering is er uitgebreid gelegenheid om de banden met uw baliegenoten nader aan te halen bij de borrel en het aansluitende diner. Borrel en diner worden u aangeboden door de orde.

De nadere stukken voor de vergadering, waaronder het jaarverslag, de begroting en het concept besluit financiële bijdrage 2016 worden binnenkort digitaal aan u toegezonden.

U kunt zich uitsluitend digitaal aanmelden of afmelden: via www.advocatenorde-overijssel.nl onder het tabblad Agenda of via de link die u rechtstreeks is toegezonden.

Inschrijving graag vóór donderdag 3 maart 2016. 

Voor Jonge Balieleden geldt dat zij een opleidingspunt krijgen voor de aanwezigheid bij de jaarvergadering van de Orde van Advocaten Overijssel, zorg ervoor dat de presentielijst zowel bij aanvang als bij het einde persoonlijk worden getekend.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 10 maart 2016
Tijd:
15:00 - 20:00

Locatie

Deventer Schouwburg
Leeuwenbrug 2
Deventer, 7411 TJ Nederland
+ Google Maps