Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiebijeenkomst politiestage

dinsdag 24 april 2018 | 18:00 - 21:00

Amice, Amica,

Op dinsdag 24 april 2018 van 18:00 uur tot circa 21:00 uur vindt de informatiebijeenkomst voor de politiestage plaats op het arrestantencomplex in Borne. De politiestage heeft ten doel om jullie kennis te laten maken met de dagelijkse gang van zaken bij de politie en bestaat uit twee delen, te weten een informatiebijeenkomst en een meeloopstage. Je moet eerst de informatiebijeenkomst bijwonen, voordat je kunt deelnemen aan de meeloopstage.

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor de advocaat-stagiaires die in het tweede jaar van hun advocaatstage zitten. Aan deze informatiebijeenkomst kun je alleen deelnemen op uitnodiging. Alle stagiaires die kenbaar hebben gemaakt dat zij de politiestage willen lopen, zullen per e-mail een persoonlijke een uitnodiging voor de bijeenkomst ontvangen.

De mogelijkheden om de informatiebijeenkomst bij te wonen zijn beperkt, nu deze bijeenkomst slechts één keer per jaar wordt ingepland. Het is dus zaak om je agenda vrij te maken voor de informatiebijeenkomst en jouw aanwezigheid uiterlijk op dinsdag 3 april 2018 per e-mail te bevestigen (Karijn Gerritsen, k.gerritsen@dlar.nl).

Nadat je hebt deelgenomen aan de informatiebijeenkomst, ontvang je een aanwezigheidsverklaring waaruit dat blijkt. Je ontvangt vervolgens vanzelf een uitnodiging voor de meeloopstage.

Veel plezier en een leerzame ervaring toegewenst.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de Twentsche Jonge Balie

Karijn Gerritsen
Portefeuillehouder opleidingen

Gegevens

Datum:
dinsdag 24 april 2018
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Arrestantencomplex
Hosbekkeweg nr. 1A
Borne, 7621 AC
+ Google Maps