Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiebijeenkomst politiestage

dinsdag 25 april 2017 | 18:00 - 20:30

Amice, amica,
 

Op dinsdag 25 april 2017 van 18:00 uur tot circa 20:30 uur vindt de informatiebijeenkomst voor de politiestage plaats op het arrestantencomplex in Borne. De politiestage heeft ten doel om u kennis te laten maken met de dagelijkse gang van zaken bij de politie en bestaat uit twee delen, te weten een informatiebijeenkomst en een meeloopstage. Aan deze informatiebijeenkomst kunt u alleen deelnemen op uitnodiging.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor de advocaatstagiaires van de lichting van februari 2015, augustus 2015 en februari 2016. Alle stagiaires die kenbaar hebben gemaakt dat zij de politiestage willen lopen, hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging voor de bijeenkomst ontvangen.

De mogelijkheden om de informatiebijeenkomst bij te wonen zijn beperkt, nu deze bijeenkomst slechts één keer per jaar wordt ingepland. Het is dus zaak om uw agenda vrij te maken voor de informatiebijeenkomst en uw aanwezigheid uiterlijk op dinsdag 4 april 2017 per e-mail te bevestigen (Karijn Gerritsen, k.gerritsen@dlar.nl).

Nadat u hebt deelgenomen aan de informatiebijeenkomst, ontvangt u een verklaring waaruit dat blijkt. U ontvangt vervolgens vanzelf een uitnodiging voor de meeloopstage.

Veel plezier en een leerzame ervaring toegewenst.

 
Met vriendelijke groet,  
namens het bestuur van de Twentsche Jonge Balie
 
Karijn Gerritsen
Portefeuillehouder opleidingen

Gegevens

Datum:
dinsdag 25 april 2017
Tijd:
18:00 - 20:30
Evenement Categorie: