Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrijdag 19 september 2014 lezing “Nieuwe Jeugdwet”

vrijdag 19 september 2014 | 16:00 - 17:30

Deze lezing wordt verzorgd door de heer Buitenhuis, wetgevingsjurist bij het Ministerie van VWS, en zal worden gehouden bij Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen in Enschede.

De lezing begint om 16.00 uur maar iedereen wordt verzocht om 15.50 uur aanwezig te zijn.

Meld je aan middels onderstaand contactformulier. Bij onderwerp vermeld je dat het gaat om de lezing van 19 september 2014 en bij bericht vermeld je of je wel of geen punten wilt ontvangen voor het bijwonen van de lezing.

Velden met een * dienen verplicht ingevuld te worden.

Contributie
Hierbij meld ik mij aan als lid van de Twentsche Jonge Balie tot wederopzegging en verplicht ik mij tot betaling van de contributie zoals die jaarlijks wordt vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering van de Twentsche Jonge Balie.

Actief lid worden?
Mocht je interesse hebben om lid te worden van een commissie van de Twentsche Jonge Balie, dan horen wij dat natuurlijk graag! Hieronder kun je je voorkeur alvast doorgeven en wij nemen vervolgens contact met je op als er plekje vrijkomt in één van de volgende commissies:

Privacy
Met het invullen en verzenden van dit aanmeldformulier verstrek je persoonsgegevens aan de Twentsche Jonge Balie, welke gegevens door de Twentsche Jonge Balie worden verwerkt. Het verstrekken van bovenstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor het verwerken van jouw aanvraag van het lidmaatschap en het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst. Vanzelfsprekend gaan wij uitermate zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hierover lees je alles in onze Privacy Statement, die je terugvindt onderaan deze pagina.


 

Gegevens

Datum:
vrijdag 19 september 2014
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen
Pantheon 25
Enschede, Overijssel 7521 PR Nederland
+ Google Maps