Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing KLAAS WIERTSEMA: Presenteren voor professionals! (15:00 – 19:30, KienhuisHoving, Enschede)

donderdag 27 september 2018 | 15:00 - 19:30

Gratis
Betreft: Cursus/lezing Presenteren voor professionals

Wanneer: 27 september 2018 van 15:00 – 19:30 uur
Waar: KienhuisHoving, Pantheon 25, Enschede

Georganiseerd in samenwerking met de Stichting Twentse Balie

Amice, Amica,

Kennisoverdracht in de vorm van presentaties is zeer belangrijk voor de meeste academici en zeker voor een advocaat. Hoe belangrijk is het immers om collegae te inspireren of om cliënten te overtuigen?

Het is echter droevig gesteld met de meeste presentaties: zich verbergend achter een katheder in een half verduisterde zaal trachten sprekers de aandacht van hun publiek af te leiden door zoveel mogelijk PowerPoint dia’s achter elkaar te vertonen en daarbij het publiek te overspoelen met informatie.

Vaak wachten de toehoorders maar beleefd af tot het ‘verplichte nummer’ achter de rug is en er eindelijk een goed gesprek op gang kan komen. Van veel presentaties wordt vrijwel niets onthouden en de meeste toespraken zijn zo slaapverwekkend, dat veel luisteraars het einde niet bewust meemaken.

Toch is het niet moeilijk om een goede presentatie te houden. Opvallend goed presenteren is geen geheimzinnige gave die slechts is voorbehouden aan een kleine selecte groep, maar een kwestie van de juiste aanpak. In deze sessie leert u hoe u een presentatie kunt voorbereiden en geven, zodat u kunt opvallen als een opvallend goed presentator en zo het verschil kunt maken.

Klaas Wiertzema heeft meer dan 30 jaar ervaring in het trainen, coachen en opleiden van ambitieuze mensen om deze in staat te stellen nog meer uit zichzelf te halen. Klaas werkt internationaal als gedragsexpert en adviseur voor vooraanstaande bedrijven en instellingen in de industrie, gezondheidszorg, (financiële) dienstverlening en academische wereld. Ook is hij auteur van de reeks “Communicatie & Management”.

De lezing wordt gehouden bij KienhuisHoving advocaten – notarissen gevestigd te Enschede aan Pantheon 25 en is in samenwerking met de Stichting Twentse Balie georganiseerd.

De inloop is vanaf 15:00 uur. Het programma start om 15:15 uur en wordt afgesloten met een borrel die start om circa 19:30 uur. Voor eten wordt gezorgd.

Let op: er is slechts plaats voor 15 tot 20 actieve deelnemers. Meer deelnemers zijn natuurlijk welkom, maar kunnen niet deelnemen aan het interactieve deel van het programma. De eerste 15 tot 20 aanmeldingen mogen meedoen aan het interactieve gedeelte. Mocht je dit niet willen, geef dat dan even aan bij je aanmelding.
Aanmelden voor de lezing kan door z.s.m. een e-mail te sturen naar: secretaris@dtjb.n

Met vriendelijke groet,
mede namens de lezingencommissie,

Het bestuur van de Twentsche Jonge Balie

Gegevens

Datum:
donderdag 27 september 2018
Tijd:
15:00 - 19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen
Pantheon 25
Enschede, Overijssel 7521 PR Nederland
+ Google Maps