Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mr. Rally (voor Lawyers for Lawyers)

zaterdag 9 september 2017 | 11:00 - 19:00

Amice, Amica,

Op 9 september vindt, alweer voor de zevende keer op rij, de Mr. Rally plaats. Een mooie gelegenheid om met andere juristen te netwerken én je maatschappelijke betrokkenheid te tonen, want de opbrengst van de Rally gaat naar Lawyers for Lawyers.
.
De rally is hét jaarlijkse automotive hoogtepunt voor juridisch Nederland, georganiseerd door Mr. Het is een mooie, vermakelijke tocht van meer dan 100 kilometer door een prachtig stuk landelijk Nederland. Daarnaast is er voldoende tijd om te netwerken tijdens het ontvangst, de lunch, teabreak en borrel.
.
Jaarlijks doen er diverse leden van de Jonge Balie mee. De rally is geen kwestie van hard rijden, maar slim denken: een crytische route van zo’n 100 kilometer brengt je naar de finish. Gaat er dit jaar een Jonge Balie-equipe als eerste over de eindstreep?
.
De rijders zijn allen jurist, hun bijrijders variëren van collega tot buurman. Geen ‘fancy’ auto? Geen probleem: Alfa Romeo, Volkswagen Golf, Ferrari, Mini, Volvo, alles mag meedoen. Ervaring en voorbereiding zijn niet nodig.
.
Als lid van de Jonge Balie ontvang je 125 euro korting. Op de website van Mr. Rally vind je uitgebreide informatie over de rally, inclusief foto’s en verslag van vorig jaar. Wil je deze onvergetelijke dag ook meemaken én je bijdrage leveren aan Lawyers for Lawyers? Schrijf je dan nu in! Zie ook de!
.
We wensen je een mooie dag!
.
.
De Mr. Rally 2017 is powered by: Wolters Kluwer, Zandijk Letselschade Advocaten, Van der Gang Watches, Siebert & Becker, Allen & Overy en ARAG SE Nederland.

Gegevens

Datum:
zaterdag 9 september 2017
Tijd:
11:00 - 19:00
Evenement Categorie: