Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrijdag 20 maart 2015 JB-lezing ABN AMRO “Financial Restructuring & Recovery: slagers en/of doktoren?”

vrijdag 20 maart 2015 | 16:00 - 17:00

Amice, Amica,

Op vrijdag 20 maart 2015 organiseert de lezingencommissie in samenwerking met de hoofdsponsor van De Twentsche Jonge Balie ABN AMRO een lezing met als onderwerp:  “Financial Restructuring & Recovery: slagers en/of doktoren?”. In deze presentatie wordt o.a. de financiële crisis toegelicht en de hieruit voortvloeiende werkzaamheden van de afdelingen restructuring en recovery.

De lezing begint om 16:00 en vindt plaats in het kantoor van ABN AMRO in Enschede (Stationsplein 8), vergaderzaal 2e verdieping. Aansluitend vindt er een borrel plaats in de eigen kroeg van ABN AMRO.

Ben je nieuwsgierig wat de sponsorovereenkomst met de ABN AMRO voor jou persoonlijk kan opleveren? Werp dan even een blik op onze site onder Partners en ABN Amro en De Twentsche Jonge Balie.

Voor het bijwonen van de lezing wordt een opleidingspunt toegekend door de Raad van Toezicht. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Velden met een * dienen verplicht ingevuld te worden.

Contributie
Hierbij meld ik mij aan als lid van de Twentsche Jonge Balie tot wederopzegging en verplicht ik mij tot betaling van de contributie zoals die jaarlijks wordt vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering van de Twentsche Jonge Balie.

Actief lid worden?
Mocht je interesse hebben om lid te worden van een commissie van de Twentsche Jonge Balie, dan horen wij dat natuurlijk graag! Hieronder kun je je voorkeur alvast doorgeven en wij nemen vervolgens contact met je op als er plekje vrijkomt in één van de volgende commissies:

Privacy
Met het invullen en verzenden van dit aanmeldformulier verstrek je persoonsgegevens aan de Twentsche Jonge Balie, welke gegevens door de Twentsche Jonge Balie worden verwerkt. Het verstrekken van bovenstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor het verwerken van jouw aanvraag van het lidmaatschap en het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst. Vanzelfsprekend gaan wij uitermate zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hierover lees je alles in onze Privacy Statement, die je terugvindt onderaan deze pagina.


Gegevens

Datum:
vrijdag 20 maart 2015
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

ABN AMRO Enschede
Stationsplein 8
Enschede, Nederland
+ Google Maps