Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

vrijdag 25 april 2014 lezing “Strafrecht in de Praktijk”

vrijdag 25 april 2014 | 16:00 - 17:00

Deze lezing wordt verzorgd door Rob Oude Breuil, advocaat bij Damsté advocaten-notarissen.

Meld je aan via onderstaand contactformulier. Bij onderwerp geef je aan dat het om de lezing van 25 april 2014 gaat en bij bericht vermeld je of je wel of geen punten wilt ontvangen voor het bijwonen van de lezing.

Velden met een * dienen verplicht ingevuld te worden.

Contributie
Hierbij meld ik mij aan als lid van de Twentsche Jonge Balie tot wederopzegging en verplicht ik mij tot betaling van de contributie zoals die jaarlijks wordt vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering van de Twentsche Jonge Balie.

Actief lid worden?
Mocht je interesse hebben om lid te worden van een commissie van de Twentsche Jonge Balie, dan horen wij dat natuurlijk graag! Hieronder kun je je voorkeur alvast doorgeven en wij nemen vervolgens contact met je op als er plekje vrijkomt in één van de volgende commissies:

Privacy
Met het invullen en verzenden van dit aanmeldformulier verstrek je persoonsgegevens aan de Twentsche Jonge Balie, welke gegevens door de Twentsche Jonge Balie worden verwerkt. Het verstrekken van bovenstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor het verwerken van jouw aanvraag van het lidmaatschap en het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst. Vanzelfsprekend gaan wij uitermate zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hierover lees je alles in onze Privacy Statement, die je terugvindt onderaan deze pagina.


Gegevens

Datum:
vrijdag 25 april 2014
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Damsté advocaten-notarissen
Hengelosestraat 571
Enschede, Overijssel 7521 AG Nederland
+ Google Maps