Partners

De vereniging de Twentsche Jonge Balie wordt ondersteund door de lokale Orde van Advocaten – Overijssel en werkt daarnaast samen andere partners. Zo wordt voor de verplichte deurwaardersstage het kantoor van Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders ingeschakeld. Voor sociale activiteiten, waaronder de borrels, kunnen wij terecht bij ons stamcafé De Beiaard. Graag stellen onze partners zich voor.

Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders

Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaarderskantoor dat in januari 2015 is opgericht door Matthijs Kroep. Sinds 1 januari 2018 is Martijn Steghuis als partner toegetreden en is hij, net als Matthijs, werkzaam als gerechtsdeurwaarder. Graag vertellen Matthijs en Martijn meer over hun ervaring en ambitie.

Matthijs Kroep
“Mijn naam is Matthijs Kroep. Ik ben sinds 1996 werkzaam in de gerechtsdeurwaardersbranche. Ik ben begonnen als administratief medewerker op het kantoor van mijn vader, oud gerechtsdeurwaarder L.J. Kroep. Naast mijn werk heb ik de opleiding tot kandidaat gerechtsdeurwaarder gevolgd en ben ik in 2006 beëdigd als toegevoegd gerechtsdeurwaarder. In 2014 kwam ik op het idee om voor mezelf te beginnen. Nadat mijn aanvraag voor een standplaats door Justitie was goedgekeurd ben ik bij Koninklijk Besluit per 1 januari 2015 benoemd tot gerechtsdeurwaarder en van start gegaan met mijn kantoor in Enschede. Doordat veel opdrachtgevers mij hebben gevolgd naar mijn nieuwe kantoor heb ik in drie jaar tijd een mooi en gezond kantoor kunnen opbouwen. Begin dit jaar werd het tijd voor een volgende stap en is Martijn Steghuis bij mij komen werken en partner geworden.”

Martijn Steghuis
“Mijn naam is Martijn Steghuis. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de gerechtsdeurwaardersbranche en net als Matthijs begonnen als administratief medewerker. De opleiding tot kandidaat gerechtsdeurwaarder heb ik in 2001 afgerond en sindsdien ben ik dan ook werkzaam als toegevoegd gerechtsdeurwaarder. Eind 2017 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in de samenwerking met Matthijs. Naast mijn werkzaamheden als toegevoegd gerechtsdeurwaarder heb ik ook ervaring als curator, beschermingsbewindvoerder en mentor.”

Net een stapje verder!
“Met allebei meer dan 20 jaar ervaring in de gerechtsdeurwaardersbranche weten wij de juiste aanpak voor uw opdrachten te vinden. Wij zijn flexibel, klantgericht en uitstekend bereikbaar. Wij denken graag met u mee over de juiste te volgen stappen. Of het nu gaat om het uitbrengen van exploten, het leggen van conservatoire of executoriale beslagen, het opmaken van een proces-verbaal van constatering, taxaties, ontruimingen of andere (ambtelijke) werkzaamheden, wij staan zeven dagen per week voor u klaar!

Voor ons kantoor is iedere zaak maatwerk en met onze insteek ‘kwaliteit en service gaan boven alles’, weet u meteen waar ons kantoor voor staat. Wij zijn gevestigd in Enschede maar zijn graag uw aanspreekpunt voor al uw zaken in geheel Nederland.”

Contactgegevens:
Kroep Steghuis Gerechtsdeurwaarders
M.H. Tromplaan 20
7511 JK Enschede

Telefoonnummer: 053 – 206 07 80
E-mail adres: info@kroepsteghuis.nl
Internetsite: www.kroepsteghuis.nl

Eet- en Bierencafé De Beiaard


De Beiaard in Enschede is een gezellig café met een groot assortiment speciaalbieren en whisky’s en lekker eten voor een kleine prijs. Het is dan ook niet verwonderlijk dat De Beiaard de stamkroeg is van de Twentsche Jonge Balie!

Wil je meer weten over de ontelbare speciaalbiertjes van De Beiaard, whiskey’s, proeverijen, heerlijke burgers of ander lekkers op de menukaart van De Beiaard?
Ga dan naar de website: http://beiaardenschede.nl/

Partner worden?
Bent u benieuwd geworden naar de Twentsche Jonge Balie, haar leden en de meerwaarde die wij u als sponsor zouden kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!